otsikko

Y R I T Y S

Tätä sivua on päivitetty viimeksi 20.01.2020.

Juha Elomaa Suurelle määrälle pohjoiskarjalaisia autonomistajia tutuksi käynyt Juha Elomaa on pitkän linjan mies autohuollon alalla. Syksystä 1989 lähtien hän on tehnyt työtään yrittäjänä. Juha aloitti autojen korjaamisen ansaintamielessä jo 14-vuotiaana, joten tästä laskettuna työuraa autojen parissa on ehtinyt kertyä 46 vuotta.

Aleksi Elomaa Yrityksemme atk-guru Aleksi Elomaa aloitti maaliskuussa 2017 oppisopimuskoulutuksen matkallaan ajoneuvoasentajan tärkeään ammattiin. Tutkinnon hän suoritti hyvin arvosanoin ennätysajassa keväällä 2019. Kesätöissä hän oli yrityksessämme ensimmäisen kerran v. 2013. Tuntumaa kilpa-ajamiseen hän on ottanut niin mikroautoilla kuin vaikkapa digitaalisen maailman eRace-kisoissa. Viimeksi mainitussa hankitusta menestyksestä kertoo mestaruus mm. Sim racing eSM-kisoista v. 2016 sekä kelpo tulos Las Vegasissa tammikuussa 2017 käydyssä Visa Vegas eRace -kilpailussa.
Juha ja Aleksi hoitavat kaikki huolto- ja korjaustyöt, myös vaativat. Molemmilla on vahva autosähkö- ja elektroniikkaosaaminen. Vaihteistokorjaukset (automaatti, DSG ja robotti) ovat kuitenkin toistaiseksi Juhan vastuulla.

Elias Elomaa Elias Elomaa osallistuu taloushallinnon ja kiinteistöhuollon tehtäviin.
 

Huoltohallimme sijaitsee Aspitien ja Ruoppitien kulmauksessa.

kuva

- klikkaamalla pientä kuvaa saat sen suuremmaksi -