fbpx
Avoinna ma–pe klo 8–17
Bosch Car Service Auto-France Oy

Autokorjaamopalvelut

Autokorjaamopalvelut ajoneuvon merkkiin ja ikään katsomatta

Korjaamme mielellämme kaiken merkkiset kulkupelit, tämän lisäksi olemme erikoistuneet ranskalaisiin automerkkeihin.

Korjausten yhteydessä voit käyttää hyödyksesi Innovoice osamaksun suoman vapauden jolla saat aina vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa pystyessäsi samalla päättämään itsellesi sopivan takaisinmaksuajan.

Pyöränlaakerien tarkastus ja vaihto

Pyöränlaakereita on erilaisia ja niiden vaihtamiseksi tarvitaan paljon erikoistyökaluja, joita ei välttämättä joka korjaamolta löydy. Meillä on työkalut kuula-, kartio- tai napalaakereiden tarkastukseen, asennukseen ja kiristykseen.

Pakoputkien tarkastus ja korjaus

Nykypäivänä pakoputken merkitys auton toimivuuden kannalta on kasvanut. Päästöjen kannalta on tärkeää, että pakoputki toimii oikein eikä siinä ole vuotoja. Vaihdamme rikkoontuneen tai ruostuneen pakoputkiston uuteen tai tarvittaessa valmistamme autoosi uuden mittojen mukaisen pakoputkiston.

Alustatyöt, tukivarsien ja helojen vaihto

Erilaisten jousipuristimien ja korjaamoprässien avulla helojen ja tukivarsien vaihdot onnistuvat turvallisesti ja takuulla.
Auton korjaus joensuussa

Iskunvaimentimien vaihto

Kuluneet tai huonokuntoiset iskunvaimentimet eivät pidä renkaita kunnolla tiessä kiinni. Tämä huonontaa auton turvallisuutta ja ajettavuutta koska tiestä irti olevat renkaat eivät reagoi jarrutukseen tai ohjausliikkeisiin kuten sen on suunniteltu tekevän. Kuluneet iskunvaimentimet lisäävät myös renkaiden epätavallista kulumista. Uusilla iskunvaimentimilla palautat autosi ajoturvallisuuden-, mukavuuden sekä ajo ominaisuudet.

Moottori- ja vaihteistohuollot sekä korjaukset, sylinterikannen korjaukset

Mikäli auton moottorissa tai voimansiirrossa on vikaa niin me voimme olla avuksi. Selvitämme mistä vika johtuu ja mikä on paras vaihtoehto vian korjaamiseksi. Vikojen korjaamisessa voidaan selvitä ainoastaan nesteiden ja suodattimen vaihdolla sekä öljytilan pesulla. Mikäli mekaaninen osa on vaurioitunut niin voimme korjata tämän vaihtamalla viallisen osan tilalle käytetyn vastaavan purkuosan, tehdaskunnostetun osan tai alkuperäinsen uden osan. Jokainen tapaus sovitaan erikseen asiakkaan kanssa. Yhteistyökumppaniemme kautta voimme teettään myös erilaisia koneistuksia.

Polttoainejärjestelmien huolto ja korjaus

Häiriö polttoaine- tai ilmajärjestelmässä aiheuttaa nykyään yhä useammin vikavalon syttymisen mittaristossa tai jopa estävät auton normaalin toiminnan. Meiltä löytyy työkalut, laitteet ja varaosat näiden vikojen toteamiseksi ja korjaamiseksi.

Dieselhiukkassuodattimen (DPF) pakkopoltto/regenerointi

Lyhyet ajomatkat sekä ongelmat diesel käyttöisen ajoneuvon polttoainejärjestelmissä aiheuttavat usein diesel partikkelisuodattimen tukkeutumista. Pystymme suorittamaan tarvittaessa partikkelisuodattimen (DPF) pakkopolton/regeneroinnin. Monesti tämä riittää avaamaan osittain tukkeentuneen partikkelisuodattimen, eikä näin ollen ole tarvetta vaihtaa partikkelisuodatinta.   

Auto France

Asiantunteva ja luotettava Bosch Car Service autokorjaamo Joensuusta. Ammattimaiset ja asiakaspalveluhenkiset työntekijämme ovat valmiina palvelemaan sinua niin pienissä kuin haastavammissakin auton huolto- ja korjaustarpeissa.

Yhteystiedot

Auto-France Oy

Aspitie 21, 80100 Joensuu

040 558 8572

huolto@auto-france.fi

Aukioloajat: Ma-Pe 08.00-17:00

Ilmainen Wi-Fi

Ilmastoiduissa asiakastiloissamme on käytettävissämyös ilmainen Wi-fi yhteys.

Service also available in English

We are also happy to serve you in English
Sähköinen ajanvarausHae luottopäätös
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram