fbpx
Avoinna ma–pe klo 8–17
Bosch Car Service Auto-France Oy

Rengaspalvelut

Henkilöautojen rengasmyynti ja rengastyöt

Kauttamme saat kilpailukykyiseen hintaan henkilöauton renkaat asennettuna ja alle laitettuna jokaisessa hintaluokassa.

Kuluneet renkaat lisäävät vesiliirron vaaraa sekä heikentävät auton ajo ominaisuuksia. Kesärenkaiden lain vaatima minimikulutuspinnan syvyys on 1,6 mm ja talvirenkaiden 3 mm. Renkaiden suorituskyky heikkenee kuitenkin selvästi jo ennen lain vähimmäisvaatimusta. Suositeltava olisikin, että kesärenkaat uusitaan, kun kulutuspintaa on jäljellä 4–5 mm. Talvirenkaat olisi hyvä vaihtaa, kun kulutuspintaa on jäljellä 5 mm.

Myöskään renkaan ikää ei tule unohtaa. Vuosien saatossa kumiseos saattaa hapertua tai kovettua vaikuttaen renkaan pitoon ja ominaisuuksiin. Renkaan kokonaisiäksi suositellaankin enintään kymmentä vuotta valmistusajankohdasta. Renkaan valmistusajankohta selviää renkaan kyljestä DOT-merkinnästä. Valmistusajankohta merkitään nelinumeroisella tunnuksella. Esimerkiksi 0916 tarkoittaa viikkoa 9. vuonna 2016.

Rengashotelli, renkaiden kausisäilytys

Voit myös jättää meille renkaasi kausisäilytykseen. Palvelun avulla säästät itseltäsi varastotilaa ja tiedät renkaidesi olevan turvallisesti säilytyksessä. Renkaanvaihdon yhteydessä tarkastamme aina ilmanpaineet sekä vanteiden oikean kiristyksen.

Palveluun kuuluu:

  • Renkaiden kunnon tarkastus
  • Renkaiden vaihto
  • Ilmanpaineen tarkastus
  • Renkaiden pesu
  • Renkaiden säilytys
renkaan myynti joensuu

Auto France

Asiantunteva ja luotettava Bosch Car Service autokorjaamo Joensuusta. Ammattimaiset ja asiakaspalveluhenkiset työntekijämme ovat valmiina palvelemaan sinua niin pienissä kuin haastavammissakin auton huolto- ja korjaustarpeissa.

Yhteystiedot

Auto-France Oy

Aspitie 21, 80100 Joensuu

040 558 8572

huolto@auto-france.fi

Aukioloajat: Ma-Pe 08.00-17:00

Ilmainen Wi-Fi

Ilmastoiduissa asiakastiloissamme on käytettävissämyös ilmainen Wi-fi yhteys.

Service also available in English

We are also happy to serve you in English
Sähköinen ajanvarausHae luottopäätös
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram