Auto-France, Bosch Car Service, Autokorjaamopalvelut, Joensuu

Autokorjaamo-palvelut Joensuu

Auto-France tarjoaa monipuoliset autokorjaamopalvelut Joensuussa. Olemme autokorjaamo kaikille merkeille, ja lisäksi olemme erikoistuneet ranskalaisiin automerkkeihin. Meiltä saat korjaamopalvelut edullisesti eri maksuvaihtoehdoilla. Tutustu palveluihimme ja varaa aika!

Autokorjaamopalvelut ajoneuvon merkkiin ja ikään katsomatta

Korjausten yhteydessä voit käyttää hyödyksesi Innovoice osamaksun suoman vapauden jolla saat aina vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa pystyessäsi samalla päättämään itsellesi sopivan takaisinmaksuajan.

Säännöllinen auton huolto

Kaikille ja kaiken ikäisille automalleille

Mukana valmistajan takuu

Kaikkien töiden kirjaaminen huoltokirjaan

Pyöränlaakerien tarkastus ja vaihto

Pyöränlaakereita on erilaisia ja niiden vaihtamiseksi tarvitaan paljon erikoistyökaluja, joita ei välttämättä joka korjaamolta löydy. Meillä on työkalut kuula-, kartio- tai napalaakereiden tarkastukseen, asennukseen ja kiristykseen.

Pakoputkien tarkastus ja korjaus

Nykypäivänä pakoputken merkitys auton toimivuuden kannalta on kasvanut. Päästöjen kannalta on tärkeää, että pakoputki toimii oikein eikä siinä ole vuotoja. Vaihdamme rikkoontuneen tai ruostuneen pakoputkiston uuteen tai tarvittaessa valmistamme autoosi uuden mittojen mukaisen pakoputkiston.

Alustatyöt, tukivarsien ja helojen vaihto

Erilaisten jousipuristimien ja korjaamoprässien avulla helojen ja tukivarsien vaihdot onnistuvat turvallisesti ja takuulla.

Auto-France, Bosch Car Service, Autokorjaamopalvelut Joensuu, 2

Iskunvaimentimien vaihto

Kuluneet tai huonokuntoiset iskunvaimentimet eivät pidä renkaita kunnolla tiessä kiinni. Tämä huonontaa auton turvallisuutta ja ajettavuutta koska tiestä irti olevat renkaat eivät reagoi jarrutukseen tai ohjausliikkeisiin kuten sen on suunniteltu tekevän. Kuluneet iskunvaimentimet lisäävät myös renkaiden epätavallista kulumista. Uusilla iskunvaimentimilla palautat autosi ajoturvallisuuden-, mukavuuden sekä ajo ominaisuudet.

Moottori- ja vaihteistohuollot sekä korjaukset, sylinterikannen korjaukset

Mikäli auton moottorissa tai voimansiirrossa on vikaa niin me voimme olla avuksi. Selvitämme mistä vika johtuu ja mikä on paras vaihtoehto vian korjaamiseksi. Vikojen korjaamisessa voidaan selvitä ainoastaan nesteiden ja suodattimen vaihdolla sekä öljytilan pesulla. Mikäli mekaaninen osa on vaurioitunut niin voimme korjata tämän vaihtamalla viallisen osan tilalle käytetyn vastaavan purkuosan, tehdaskunnostetun osan tai alkuperäinsen uden osan. Jokainen tapaus sovitaan erikseen asiakkaan kanssa. Yhteistyökumppaniemme kautta voimme teettään myös erilaisia koneistuksia.

Polttoainejärjestelmien huolto ja korjaus

Häiriö polttoaine- tai ilmajärjestelmässä aiheuttaa nykyään yhä useammin vikavalon syttymisen mittaristossa tai jopa estävät auton normaalin toiminnan. Meiltä löytyy työkalut, laitteet ja varaosat näiden vikojen toteamiseksi ja korjaamiseksi.

Dieselhiukkassuodattimen (DPF) pakkopoltto/regenerointi

Lyhyet ajomatkat sekä ongelmat diesel käyttöisen ajoneuvon polttoainejärjestelmissä aiheuttavat usein diesel partikkelisuodattimen tukkeutumista. Pystymme suorittamaan tarvittaessa partikkelisuodattimen (DPF) pakkopolton/regeneroinnin. Monesti tämä riittää avaamaan osittain tukkeentuneen partikkelisuodattimen, eikä näin ollen ole tarvetta vaihtaa partikkelisuodatinta.   

Varaa korjaus nyt

Voit varata autosi huollon meiltä muutamalla klikkauksella. Tarjoamme sinulle valmistajan ohjeita vastaavan huollon, ottaen huomioon ajoneuvon ikä ja ajokilometrit.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ennen varausta, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Auto-France, Bosch Car Service, Autokorjaamopalvelut Joensuu, 3