Vikakoodien luku, diagnosointi ja mittaus

Meiltä saat tarkan auton vikamuistiraportin, joka antaa sinulle todellisen kuvan siitä, miten ajoneuvosi toimii.

Vikakoodien luku, Ajoneuvojen ohjaus- sekä turvajärjestelmien kuten ABS, airbag, sähköisesti ohjattujen vaihteistojen sekä muiden elektronisten laitteiden diagnostiikka, sopeutus, ohjelmointi, testaus ja vianhaku

Autoissa on nykyisin sähkölaitteita, järjestelmiä, komponentteja sekä digitaalitekniikkaa yhä enemmän. Näiden vikojen diagnostiikka, testaus ja korjaus aiheuttaa yhä useammin vaivaa auton käyttäjälle. Vastaamme näihin haasteisiin nykyaikaisilla mittalaitteilla, testereillä, korjaamo-ohjelmilla sekä Bosch kouluttamilla raudan lujilla ammattilaisilla. 

Vikakoodien luku, sähköjärjestelmien diagnostiikka, ohjelmointi ja sopeutus:

Ajoneuvojen eri sähköjärjestelmien, kuten moottorinohjaus-, ABS/SRS-, Airbag- sekä vaihteistojen testaamista, sopeutusta, ohjelmointia ja diagnostiikka varten käytössämme on useita eri järjestelmätestereitä kuten:

  • Bosch KTS
  • Bosch RDS
  • Diagbox (PSA)
  • Autocom Icon
  • Launch X-431 Pro
  • VCDS (VAG)

Näin ollen pystymme tekemään lähes kaikki ajoneuvoissa tarvittavat sähköisten järjestelmien huolto- ja korjaustoimenpiteet ilman että ajoneuvoa tarvitsee viedä viralliseen merkkiliikkeeseen.

Auton diagnoositarkistus

Vikadiagnostiikkaa uusimmalla testauslaitteistolla

Säätö optimaalista suorituskykyä ja päästöjä varten

Kaikki yleisimmät ajoneuvot ja moottorinohjausjärjestelmät

Koulutetut ja kokeneet mekaanikot

Ohjauskulmien nelipyöräsuuntaus, aurauskulmien mittaus ja säätö:

Nelipyöräsuuntaukset sekä aurausten mittaukset ja säädöt teemme käyttäen Lauch X631+ 4-pyöräsuuntauslaitteistoa.
Suuntauksen jälkeen renkaiden kuluminen on vähäisempää ja autosi käyttäytyy valmistajan tarkoittamalla tavalla.

Pakokaasupäästömitaus (bensiini)

Päästömittaukset bensiinimoottorisille autoille suoritamme Opus 40 nelikaasuanalysaattorilla. Päästömittauksesta saatte aina viranomaisten vaatiman todistuksen.

Hyvä tietää

Mikä voi olla auton vikamuistiluvun antama tieto?

Käyttämämme diagnostiikka pystyy selviytymään lähes kaikista nykyaikaisista autoista. Sen kyky kommunikoida erilaisten moottorinohjausjärjestelmien kanssa ja saada yksityiskohtaista diagnostista tietoa on vertaansa vailla.

Auton diagnostinen tarkistus on erityisen arvokas moottorin palamisongelmien tutkimiseen. Palamisprosessi on monimutkainen, ja erilaiset tekijät vaikuttavat sen tehokkuuteen. Onneksi nykyaikaiset moottorinohjausjärjestelmät valvovat ja tallentavat tietoa, mikä mahdollistaa taitavien mekaanikkojemme tiedon analysoinnin ja mahdollisten ongelmien ymmärtämisen.

Lisäksi vikamuistinluku diagnostiikalla arvioi myös muiden komponenttien suorituskykyä, mukaan lukien turvallisuuden kannalta kriittiset osat, kuten jarrut. Tämä kattava arviointi takaa perusteellisen tarkastuksen ajoneuvosi kokonaissuorituskyvystä.

Milloin minun tulee tilata auton vikamuistin luku?

Usein asiakas huomaa ensin, että moottorin varoitusvalo syttyy ja tietokonenäytössä näkyy viesti. Yleisesti ottaen nämä viestit eivät ole erityisen informatiivisia. Ne saattavat sisältää vikakoodin, mutta se ei välttämättä tarkoita mitään ei-asiantuntijalle. Jopa asiantuntijalle se on vain lähtökohta ongelman todellisen luonteen selvittämiseksi.

Olipa kyse sitten auton sisäisten merkkivalojen havaitsemisesta tai jostain muusta oireesta, joka viittaa moottorin toimintahäiriöön, mekaanikkomme kytkee ajoneuvosi diagnostiikkaamme ja he aloittavat syventymisen asiaankuuluviin tietoihin. Heillä on koulutus ja kokemus tietääkseen, mistä tutkimus aloitetaan ja miten järjestelmät toimivat normaaleissa ja poikkeuksellisissa olosuhteissa.

Tarvitseeko autosi vikamuistin lukua?

Voit varata vikamuistin luvun muutamalla yksinkertaisella klikkauksella. Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu autosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat ensin puhua kanssamme, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.