BG Huoltopalvelut

Tarkastamme ja huollamme auton ammattitaitoisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti, jolloin autonvalmistajan takuu säilyy. Myös uusille autoille.

BG-Huoltopalvelut – Eettisesti kestävää ajoneuvohuoltoa

BG Products, Inc. on omistautunut ylläpitämään ajoneuvojen toimintaa korkealuokkaisten huoltopalveluiden avulla. BG tuotteet valmistetaan Kansasin Wichita:ssa ja jaellaan sieltä ympäri maailman. BG:n vain ammattilaisille suunnatut tuotteet ja palvelut lisäävät autojen tehokkuutta, polttoainetaloudellisuutta ja pitkän ajan luotettavuutta. BG Suomi toimii yksinoikeudella Suomessa BG tuotteiden maahantuojana.

BG Protection Plan – Suojaa ajoneuvosi moottori!

BG Protection Plan on ilmainen asiakasetuohjelma autollesi, joka kattaa kaikki valmistajan takuun piiriin kuulumattomat moottorin osat. BG Protection on täysin ilmainen ja kulkee autosi mukana. Se on siirrettävissä mikäli auto vaihtaa omistajaa.

Voit saada BG Protection Planin mikäli autoosi on suoritettu BG Performance huolto.

BG Performance Huolto / BG Hybrid Performance Huolto

Moottorin ja polttoainejärjestelmän huolto. Ajoneuvosi öljyjärjestelmä puhdistetaan öljynvaihdon yhteydessä ja uutta moottoriöljyä suojataan erityisellä lisäaineella. Tämän lisäksi polttoainejärjestelmä puhdistetaan. Tämä huolto palauttaa autosi suorituskyvyn, ennaltaehkäisee ja kontrolloi moottorin likaantumista.

Huoltoväli   max 20 000 km tai 12 kk
Max korvaussumma   3000 €

Bensiini-, hybrid- ja dieselmoottoreille

Miten se toimii?

Mikäli ensimmäinen BG-huoltosi tehdään ennen 70 000 km, pääset ohjelmassa tasolle 1. Tasolla 1 mahdollinen maksimikorvaus on 3000 euroa. Jos huolto tehdään alle 120 000 km kohdalla, pääset tasolle 2, jossa mahdollinen maksimikorvaus on 1500 euroa.

Mikäli autosi moottoriin tulee ohjelman puitteissa vika ja kyseinen vika ei kuulu normaalitakuun piiriin, voit saada korvauksen BG -ohjelman puitteissa.

Rajoitukset:
3500 kg omapainoon asti, katso ohjelman tarkempi sisältö tästä.

BG Performance huolto bensiini- ja diesel- sekä hybridimoottoreille 115€

BG Performance huolto on yksi parhaista huoltotoimenpiteistä, mitä voit autoosi teettää. BG:n korkealaatuiset ja autoalan ammattilaisten suosittelemat tuotteet puhdistavat moottorin ja polttoainejärjestelmän. Eikä siinä vielä kaikki, lisäksi BG Performance huolto palauttaa moottorin suorituskyvyn ja taloudellisuuden! BG Performance huolto on tarkoitettu sekä bensiini-, diesel-, että hybridimoottorille.

Ominaisuudet:

 • Poistaa karstaa venttiileistä ja palotiloista
 • Liuottaa likaa ja hartsia
 • Irrottaa vaikeasti puhdistettavat öljyn jäämät
 • Puhdistaa bensiinillä toimivan suorasuihkutusmoottorin mikrotarkat kanavat
 • Palauttaa moottorin käynnin tasaisuuden ja tehon ennalleen
 • Pidentää sytytystulppien käyttöikää
 • Parantaa moottorin puristuksia

Edut:

 • Valmistajan määrittämiin arvoihin palautunut polttoainetehokkuus
 • Moottorin luotettava suorituskyky
 • Rahansäästö korjaustarpeissa ja polttoainekuluissa

BG 44K® & 245 Karstanpoistopuhdistuspalvelu 39€

Millainen on autosi ajotuntuma? Onko polttoainejärjestelmää ja palotilan karstaa puhdistettu koskaan?

Kaikki polttomoottorit bensiini ja diesel tuottavat sivutuotteena karstaa. Karsta heikentää ajoneuvosi suorituskykyä, lisää polttoaineenkulutusta ja ennen pitkää aiheuttaa kalliita korjauksia.

BG 44K® & 245 Karstanpoisto puhdistuspalvelu tuottaa välittömiä vaikutuksia, jotka huomaat heti ensimmäisessä kiihdytyksessä! Autonhuollon ammattilaisten suosittelemat BG-tuotteet ja menetelmät puhdistavat karstan koko polttoainejärjestelmästä. Puhdas polttoainejärjestelmä tarkoittaa ajoneuvosi valmistajan määrittämiin arvoihin palautunutta polttoainetaloudellisuutta, pienempiä päästöjä ja enemmän tehoa!

Ominaisuudet:

 • Puhdistaa polttoainejärjestelmän ja palotilan
 • Puhdistaa imusarjan ja -kammion (epäsuora ruiskutus)
 • Puhdistaa imuventtiilit ja -kanavat (epäsuora ruiskutus)

Edut:

 • Vähemmän päästöjä
 • Palautunut teho
 • Palautunut polttoainetaloudellisuus

Varaa BG-huolto nyt

Voit varata autosi huollon meiltä muutamalla klikkauksella. Tarjoamme sinulle valmistajan ohjeita vastaavan huollon, ottaen huomioon ajoneuvon ikä ja ajokilometrit.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ennen varausta, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.