Lisähuoltopalvelut

Tarkastamme ja huollamme auton ammattitaitoisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti, jolloin autonvalmistajan takuu säilyy. Myös uusille autoille.

Katsastustarkastus sekä katsastuksessa käyttö

Ennen katsastusta tarkastamme että autosi on täysin kunnossa. Mahdollisiin tarvittaviin korjauksiin kysymme luvan ennen korjausten suorittamista. Erikseen sovittaessa voimme myös käyttää auton puolestasi katsastuksessa.

Säännöllinen auton huolto

Kaikille ja kaiken ikäisille automalleille

Mukana valmistajan takuu

Kaikkien töiden kirjaaminen huoltokirjaan

Sähköisen huoltokirjan täyttö

Täytämme paperisen huoltokirjan lisäksi myös sähköiset huoltokirjat seuraaville merkeille:
– Audi
– BMW
– Ford
– Hyundai
– Kia
– Mercedes-Benz
– Seat
– Skoda
– Volkswagen

Lisälaiteasennukset

Asennamme ajoneuvoosi lohkolämmittimet, laturit ja sisäpistokkeet, lisävalot ja vetokoukut – kysy lisää palvelustamme!

Varaa huolto nyt

Voit varata autosi huollon meiltä muutamalla klikkauksella. Tarjoamme sinulle valmistajan ohjeita vastaavan huollon, ottaen huomioon ajoneuvon ikä ja ajokilometrit.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ennen varausta, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Asiantuntijavinkkimme

”Säännöllinen auton huolto on tärkeää auton arvon ja suorituskyvyn ylläpitämiseksi. Dokumentoidun huoltohistorian avulla voit lisätä autosi jälleenmyyntiarvoa osoittamalla, että se on hyvin huollettu ja luotettava. Älä odota, kunnes myyt autosi, vaan aseta huolto etusijalle pitääksesi autosi huippukunnossa ja saadaksesi siitä kaiken irti koko elinkaaren aikana.”