Rengaspalvelut

Tilatessasi meiltä renkaiden vaihdon, saat meiltä paljon muutakin.

Henkilöautojen rengasmyynti ja rengastyöt

Kauttamme saat kilpailukykyiseen hintaan henkilöauton renkaat asennettuna ja alle laitettuna jokaisessa hintaluokassa.

Kuluneet renkaat lisäävät vesiliirron vaaraa sekä heikentävät auton ajo ominaisuuksia. Kesärenkaiden lain vaatima minimikulutuspinnan syvyys on 1,6 mm ja talvirenkaiden 3 mm. Renkaiden suorituskyky heikkenee kuitenkin selvästi jo ennen lain vähimmäisvaatimusta. Suositeltava olisikin, että kesärenkaat uusitaan, kun kulutuspintaa on jäljellä 4–5 mm. Talvirenkaat olisi hyvä vaihtaa, kun kulutuspintaa on jäljellä 5 mm.

Myöskään renkaan ikää ei tule unohtaa. Vuosien saatossa kumiseos saattaa hapertua tai kovettua vaikuttaen renkaan pitoon ja ominaisuuksiin. Renkaan kokonaisiäksi suositellaankin enintään kymmentä vuotta valmistusajankohdasta. Renkaan valmistusajankohta selviää renkaan kyljestä DOT-merkinnästä. Valmistusajankohta merkitään nelinumeroisella tunnuksella. Esimerkiksi 0916 tarkoittaa viikkoa 9. vuonna 2016.

Rengashotelli, renkaiden kausisäilytys

Voit myös jättää meille renkaasi kausisäilytykseen. Palvelun avulla säästät itseltäsi varastotilaa ja tiedät renkaidesi olevan turvallisesti säilytyksessä. Renkaanvaihdon yhteydessä tarkastamme aina ilmanpaineet sekä vanteiden oikean kiristyksen.

Palveluun kuuluu:

  • Renkaiden kunnon tarkastus
  • Renkaiden vaihto
  • Ilmanpaineen tarkastus
  • Renkaiden pesu
  • Renkaiden säilytys

Rengasvalinta- ja sijoitusneuvonta

Rengasmyynti

Ammattitaitoinen ja huolellinen tasapainotus ja nelipyöräsuuntaus

Rengassäilytys

Hyvä tietää

Miksi valita meidät renkaiden asennukseen, pyörien tasapainoitukseen ja suuntaukseen?

Valitse meidät renkaiden asennukseen ja saat poikkeuksellista vastinetta rahallesi. Arvioimme renkaasi rehellisesti ja annamme sinulle henkilökohtaista neuvontaa. Emme koskaan tingi laadusta, sillä huonolaatuisten renkaiden asentaminen on riskialtista ja ne kuluu nopeasti.

Noudatamme parhaita käytäntöjä renkaiden sijoittelussa. On tärkeää, että ajoneuvossasi on samanlaiset renkaat tai vähintään samanlaiset renkaat kullakin akselilla. Saatamme ehdottaa parhaiden renkaiden asentamista etuakselille, missä pidon ja kulutuksen merkitys on suurin.

Ammattitaitoiset renkaanvaihtajamme ovat erinomaisia pyörien tasapainottamisessa ja suuntaamisessa. Tasapainottamiseen kuuluu painojen lisääminen varmistaaksemme tasaisen painojakauman pyörän ympärillä. Huonosti tasapainotetut pyörät aiheuttavat tärinää ja vahingoittavat renkaita. Saatamme suositella pyörien suuntausta, jos vanhoilla renkaillasi oli tiettyjä kulumismalleja tai jos ohjaus tuntuu epätasaiselta. Huolellinen pyörien suuntaus voi jopa parantaa polttoainetaloutta.

Luota koulutettuihin ammattilaisiimme asentaaksemme renkaasi asiantuntevasti. Huolehdimme turvallisuudestasi, tyytyväisyydestäsi ja työn laadukkaasta suorittamisesta.

Milloin tarvitset uudet renkaat

Renkaan vaihtamisen tarpeen määrittämiseksi tarkista kulutuspinta. Yksinkertainen temppu on asettaa kolikko urien väliin ja verrata sitä virallisiin ohjeisiin. Renkaiden tarkistaminen kunkin vuodenajan alussa on hyvä tapa. Jos olet epävarma, on parasta hakea ammattilaisen mielipide. Meillä on oikeat työkalut, kuten asianmukainen renkaanmittari, jolla voidaan tarkasti arvioida kulutuspinnan kulumista.

Kiinnitä huomiota renkaan sivuseinämien halkeamiin. Vaikka nykyaikaiset seokset kestävät hyvin, renkaat voivat ajan myötä heikentyä. Tämä on erityisen tärkeää huomata, jos ostat ajoneuvon, joka on ollut käyttämättömänä jonkin aikaa.

Jos huomaat tarkastuksen aikana rei’ityksiä, halkeamia, pullistumia tai esineitä renkaan kumiosassa, on aika hakea kääntyä meidän puoleen. Samoin, jos rengas on ollut pitkään tyhjänä, suositellaan sen vaihtamista. Älä epäröi vierailla meillä renkaiden vaihdon tarpeen ilmetessä.

Talvipyörien vaihto

Talvirenkaiden käyttö talvikuukausina on lakisääteistä, mikäli säätila edellyttää sitä.
Tilaa talvirenkaiden vaihto meiltä ja kysy samalla rengassäilytystä. Pysy turvassa ja nauti kausittaisen renkaiden vaihdon eduista.

Aika varata renkaiden asennus?

Voit varata renkaiden asennusajan meiltä muutamalla yksinkertaisella klikkauksella. Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu ajoneuvosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ennen varausta, voit soittaa tai lähettää sähköpostia meille.

Asiantuntijavinkkimme

”Muista tehdä säännöllisiä renkaiden tarkastuksia – näihin kuuluu ilmanpaineen tarkistus, urasyvyyden mittaus ja vaurioiden tarkistus.”