fbpx
Avoinna ma–pe klo 8–17
Bosch Car Service Auto-France Oy

Yritys

Auto-France Oy on toiminut pohjoiskarjalaisten luotettavana autojen asiantuntijana ja tarjonnut iloisella ja ammattitaitoisella asenteella autohuolto- sekä autokorjaamopalveluita jo vuodesta 1994.

Yrityskaupan myötä vuodesta 2022 eteenpäin yrittäjänä toimii syntymästään saakka automaailmassa mukana ollut Jarno Valkonen. Auto-France Oy on ollut osana korkealaatuista Bosch Car Service korjaamoketjua joulukuusta 2022 lähtien. 

Muutosten tuulista huolimatta yrityksen peruspilarit, eli raudanlujat ammattilaiset, luotettavuus, ja asiakaslähtöinen palveluasenne tulevat jatkossakin olemaan juuri ne syyt, miksi asiakkaan kannattaa valita Auto-France. Kunnioitamme liiketoiminnassamme myös ympäristöä. Kaikki ongelmajätteemme hoidamme asiamukaisesti normeja noudattaen sekä kierrätämme muun muassa pahvit, metallit paperit sekä renkaat.

Viattomien autojen puolesta – luotettavasti, palvellen, ammattitaidolla.
auton korjaus joensuu

Teitä palvelee

Jarno Valkonen

Toimitusjohtaja /Yrittäjä

Valmistuin ammattikoulusta ajoneuvoasentajaksi vuonna 1999, jonka jälkeen työskentelin ajoneuvoasentajana sekä raskaskoneasentajana seitsemisen vuotta, jonka jälkeen luin itseni koneinsinööriksi. Olen saanut kiinnostuksen ajoneuvoihin verenperintönä isän moottoriurheiluharrastuksen kautta, kun trailerin päällä on minulle vaihdettu vaippoja. Ajoin aktiivisesti vaahtosammuttimen kokoisesta asti 23-vuotiaaksi saakka kartingia, rallisprinttiä ja SM-Jäärataa. Harrastuksena töiden ohessa onkin tullut rakennettua, jos jonkinlaisia kilpa-autoja sekä moottoripyöriä. Viime vuosina veri on vetänyt takaisin autojen ja moottoripyörien pariin, joten tässä elämänvaiheessa Auto-Francen puikkoihin astuminen oli luonteva ratkaisu.

aleksi

Aleksi Elomaa

Ajoneuvojen sähkö- ja elektroniikkajärjestelmien guru.

Työkokemusta alalta löytyy vuodesta 2013 lähtien lähinnä kesätyönä, kunnes 2017 aloitin täyspäiväisesti oppisopimuskoulutuksen merkeissä. Valmistuin vuonna 2019 ajoneuvoasentajaksi kiitettävin arvosanoin ja tämän jälkeen autoelektroniikka alkoi kiinnostaa enemmän. 2021 aloitin autoelektroniikan järjestelmäasiantuntijan koulutuksen, josta valmistuminen tapahtuu vuoden 2022 loppuun mennessä. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu autosimulaatiopelit ja tähän liittyvä yhdistystoiminta.

toni

Toni Kalpio

Ajoneuvoalan multitalentti.

Toni valmistui ajoneuvoasentajaksi 2009 ja on työskennellyt sen jälkeen ammatissa useammassa Joensuulaisessa korjaamossa (poislukien armeijassa vietetyn ajan). Toni työskenteli jo aikaisemminkin Auto-Francella ja palasi nyt muutaman vuoden syrjähypyn jälkeen takaisin "kotikorjaamolle". Mies on alan moniosaaja, mikä homma ei tältä kaverilta onnistu, sitä ei tarvitse tehdä.

Auto France

Asiantunteva ja luotettava Bosch Car Service autokorjaamo Joensuusta. Ammattimaiset ja asiakaspalveluhenkiset työntekijämme ovat valmiina palvelemaan sinua niin pienissä kuin haastavammissakin auton huolto- ja korjaustarpeissa.

Yhteystiedot

Auto-France Oy

Aspitie 21, 80100 Joensuu

040 558 8572

huolto@auto-france.fi

Aukioloajat: Ma-Pe 08.00-17:00

Ilmainen Wi-Fi

Ilmastoiduissa asiakastiloissamme on käytettävissämyös ilmainen Wi-fi yhteys.

Service also available in English

We are also happy to serve you in English
Sähköinen ajanvarausHae luottopäätös
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram